Nytt affärsområde!

Nytt affärsområde!

Urbanista Stad startar tillsammans med Gijs van der Poel affärsområdet Analytics som kommer att ha fokus på elektrifierad mobilitet.

Vi ser att samhället står inför nya typer av frågor i och med omställningen mot fossilfria fordonsflottor och ökad elektrifiering. Därför känns detta affärsområde helt rätt i tiden, Gijs arbetar på uppdrag av kommuner, elbolag och privata aktörer. Han har tagit fram analyser, modeller och strategier som legat till grund för deras investeringsbeslut gällande laddinfrastruktur och omställningen till en fossilfri framtid.

Jag skulle kalla mig själv en nörd inom ämnet, som brinner för att arbeta med mina kunder och ge dem svar på de frågor som de tidigare tyckt varit för komplexa.

Gijs van der Poel, Chef affärsområde Analytics, marknadsanalytiker

Urbanista Stad har nu affärsområdena Mobilitet, Planering & Fastighetsutveckling och Analytics. Gijs van der Poel som affärsområdeschef kommer vara med och forma Analytics från grunden. Han flyttar till Sverige tillsammans med sin sambo från Utrecht, Nederländerna. De kommer bo i södra Sverige och affärsområdet Analytics kommer utgå därifrån. Gijs har under flera år drivit sitt eget konsultbolag i Nederländerna, han har mer än tio års erfarenhet inom branschen och vi ser att han kommer tillföra mycket till Urbanista Stad.

Gijs har en unik kompetens inom elektrifierad mobilitet, han har en erfarenhet som är guld värd och han är orädd för nya utmaningar. Han kompletterar oss på ett bra sätt och stärker vår internationella profil.

Klara Jonsson, VD 

Urbanista Stad har ett spännande år framför sig och vi berättar gärna mer om vad som komma skall. Är ni nyfikna kontakta Klara Jonsson. Nu kör vi!

Klara Jonsson

VD, konsult inom stadsutveckling
070-251 96 20
klara.jonsson@urbanistastad.se