Välkommen Sara!

Urbanista välkomnar en ny kollega, Sara Nylander. Hon kommer arbeta som handläggande planeringsarkitekt.

Kort beskrivning av dig själv:

Jag heter Sara Nylander och detta är min andra vecka på Urbanista. Jag har de senaste 4 åren jobbat på Halmstad kommun som planarkitekt. Jag är utbildad planeringsarkitekt, med en kandidatexamen från Blekinge tekniska högskola och en masterexamen i landskapsarkitektur från SLU, Alnarp.

Jag är född och uppvuxen i Malmö, har bott i Halmstad och Ulricehamn men kände att det var dags att flytta upp till Göteborg. Jag jobbar mig sakta men säkert längre norr ut på västkustbanan.

På fritiden gillar jag att umgås med familj och vänner. Jag gillar att upptäcka nya restauranger och mitt mål är att testa så många uteserveringar som möjligt i Linné. Sen jag flyttade till Göteborg har jag också tagit upp mitt elgitarrspelande. Jag gillar verkligen musik, jag gillar att spela, lyssna och självklart gå på konserter.

Jag fram emot att lära känna alla nya kollegor, få vara verksam i en storstadsregion som flödar av spännande projekt och att arbeta tätt ihop med stadsutveckling och mobilitet. Och självklart ser jag också fram emot att få hänga på klipporna och alla salta bad som det kommer bli i sommar.  

Vad kommer din roll att vara på Urbanista?

Jag kommer jobba som handläggande planeringsarkitekt.