Dutch Chamber of Commerce

I oktober deltog Urbanista i ett roligt evenemang som Dutch Chamber of Commerce organiserade hos Techno Creatives – en paneldiskussion med temat ”Sustainable city and mobility”. Deltog gjorde även Sofia Granath (Wireless Car), Martin Kotte (KLM) och Jaap-Willem Kleijwegt (UN Studio, Amsterdam).

Joel Rozada från Techno Creatives ledde samtalet kring hur framtidens mobilitet ser ut och vad det betyder för planeringen och utvecklingen av våra städer. Urbanistas delägare Goudappel var också representerade eftersom deras VD Jos van Kleef gästade Göteborg.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s