Idag är ingen vanlig dag…

… för idag är det Urbanistas födelsedag! Detta har vi firat i sann västkustanda med krabbfiske och festligheter. 2016 startade Klara Jonsson och Catharina Migell företaget. De hade då en vision om att kombinera stadsutveckling, processledning och mobilitet. Idag är detta verklighet och ett stabilt företag har tagit form under årens gång. Idag är vi 8 medarbetar på Urbanista, vi har format en företagskultur och en vision som vi är stolta över. Ett ledord är ”tillsammans”, vilket är viktigt för oss i de projekt vi arbetar i. Att tillsammans med våra beställare hitta lösningar och jobba för en hållbar stadsutveckling och självklart gillar vi också att umgås tillsamman.

Vi ser ljust på framtiden och kommer fortsätta expandera. Vi vill ta mer lärdom av vår nederländska partner Goudappel inom mobilitet och arbeta för att implementera kunskapen på den svenska marknaden. Tack till våra beställare, partners och supportrar på resan hittills. Vi fram emot att fortsätta denna resa – Tillsammans!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s