Vi söker två Planarkitekter

Var med och forma framtidens stad med oss

Urbanista Stad AB är ett växande konsultföretag med sex medarbetare och kontor i Göteborg. Vi arbetar med planering, mobilitet och processledning inom stadsutveckling. Urbanista är delägt av det holländska konsultföretaget Goudappel Coffeng som har cirka 250 anställda. Goudappel är ledande inom mobilitet och urban utveckling i Nederländerna. Det nära samarbetet mellan företagen innebär en ömsesidig källa till inspiration och innovation. Vi utbyter goda exempel, analysmetoder och arbetssätt vilket kommer både våra kunder och anställda till gagn.

Urbanistas uppdragsgivare idag är kommunala bolag, förvaltningar och privata aktörer i Göteborgsområdet.  Vi eftersträvar hållbara, långsiktiga lösningar i våra uppdrag.  Ett av Urbanistas ledord är ”tillsammans”. Tillsammans med våra kunder skapar vi urban livskvalitet, genom att förena stadsutveckling och mobilitet. Genom att använda våra färdigheter inom ledarskap och projektstyrning, leder och coachar vi varandra och våra kunder genom den komplexa stadsutvecklingsprocessen. Vi bjuder in, lyssnar och tar ansvar för varandra och för resultatet.

Nu söker vi dig som vill vara med på vår tillväxtresa!

Nu söker vi en planarkitekt och en erfaren planarkitekt med sista ansökningsdag 13 december 2020. Läs mer om aktuell tjänst i bifogade dokument.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s