Nordic Property Expo, Göteborg

Panelsamtal om ”hur jämställdhet och mångfald skapar lönsamhet”. 

I oktober deltog Klara Jonsson från Urbanista i ett intressant panelsamtal om ”hur jämställdhet och mångfald skapar lönsamhet” tillsammans med Kerstin Gillsbro från Jernhusen och Yvonne Sörensen från United Spaces. Karin Klingenstierna modererade samtalet. Urbanista bidrog med det mindre företagets perspektiv på frågorna. Exempelvis väljer vi att se föräldraledighet som något affärsmässigt positivt; en möjlighet att bredda kompetensen hos medarbetare som kan täcka upp i uppdrag tills föräldern kommer tillbaka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s