Rotterdams stad och Goudappel på besök

Göteborg stad ordnade 1-2 april ett uppskattat studiebesök för representanter från Rotterdams stad. Under två fullspäckade dagar blev det studiebesök runtom i Älvstaden, bl.a. I Kvillebäcken, Frihamnen och Lindholmen. Man besökte även projekt Hisingsbron som byggs just nu för att ersätta den uttjänta Göta älvbron. Dessutom hann man med att utbyta kunskap med föreläsningar och diskussioner mellan de båda städerna som har många likheter.

Urbanistas holländska delägarföretag Goudappel, och representanter från Urbanista, deltog också i delar av programmet. Goudappel har under många år stöttat Rotterdam stad i utvecklingen av exempelvis stadens mobilitetsplan.

Kontakt:

manuela.studer@urbanistastad.se

+46 (0)704 88 74 55

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s