Ny medarbetare på Urbanista

Manuela Studer är stadsplanerare och uppdragsledare på Urbanista Stad med över tio års erfarenhet som stadsplanerare och projektledare inom stiftelser, kommunal- och privat sektor i Schweiz, Nederländerna, Danmark och Sverige. Hon kommer senast från Global Infrastructure Basel Foundation och har bland annat tidigare jobbat i Basel-Stads län.

Under 2011 var Manuela med och organiserade en stor internationell kongress för stadsplanerare och fastighetsutvecklare i Göteborg (IFHP World Congress 2012 – Inclusive Cities in a Global World). Manuela arbetade då för organisationen IFHP (International Federation for Housing and Planning) i Haag och fick då upp intresset för Sverige och svensk planering.

Manuela flyttade under sommaren 2018 till Göteborg och har gått flera intensivkurser i svenska och är från och med september anställd på Urbanista Stad.

Kontakt:

manuela.studer@urbanistastad.se

+46 (0)70 488 74 55